Mijn tandarts zegt dat hij niets kan vinden, terwijl ik steeds stekende pijnen in mijn tanden en kiezen heb, alsof er ergens een gaatje zit. De tandarts begint nu te praten over de noodzaak om al mijn tanden te trekken. Weet jij een andere weg?

Zéker is er een andere weg die je kunt bewandelen voordat je de onomkeerbare stap neemt zoals de tandarts die voorstelt.
Een persoonlijk voorbeeld: ooit heb ik een wortelkanaalbehandeling ondergaan en daarna is er een kroon geplaatst. De pijn was enorm en het hele proces duurde wel zo’n 14 maanden. Later pas ontdekte ik dat ik last had van schimmels en dat een kuur met MSM hoogstwaarschijnlijk de noodzaak van de dure behandeling (geld én tijd!) had kunnen vermijden.
Ervaringen sindsdien met klanten en hun kiespijn hebben dit vermoeden versterkt.
Aangezien alle acupunctuurmeridianen vertegenwoordigd zijn in de verschillende tanden en kiezen is er alle reden om te onderzoeken welke andere lichamelijke klachten aanwezig zijn bij kiespijn.
Suppletie met taurine, Q10, B2 en vitamine C en vooral MSM, is vaak genoeg om de pijn voorgoed te doen verdwijnen.
Soms kan kiespijn duiden op een toename aan toxines, in welk geval supplementen als molybdeen (molybdenum – Mo) kunnen de oplossing bieden.

Terug naar FAQ >>>

Terug naar Home >>>

Een site van WebZenz.