FAQ

1. Gebruik je homeopathische middelen?

2. Wat voor medicijnen gebruik je?

3. Het lijkt erop dat ik heel veel pillen tegelijk moet slikken. Hoe zit dat?

4. Hoe werkt het testen?

5. Hoe kun je op afstand testen?

6. Wat als het misgaat, als ik reacties op de supplementen krijg?

7. Zijn er bijwerkingen?

8. Kan ik supplementen samen met mijn medicijnen gebruiken?

9. Ben jij medisch geschoold?

10. Waarom duurt het herstel zo lang? Met antibiotica bijvoorbeeld is het verschil meestal heel snel te merken.

11. Ik (vrouw) heb periodes dat ik enorme aandrang heb om te plassen en ondervind pijn bij het plassen. De huisarts zegt dat het blaasontsteking is en schrijft een antibioticumkuur voor. Wat is waarheid?

12. Waarom moet ik mijn voeding aanpassen?

13. Moet ik stoppen met koffie? Met melk?

14. Het schijnt belangrijk te zijn, zeker voor iemand van een vergevorderde leeftijd, om multivitamines te gebruiken. Vraag: is dat zo en zo ja welke dan? Er zijn er zoveel…

15. Wat is er te doen om staar te verhelpen?

16. Hoe kijk je tegen apneu aan?

17. Hoe pak jij griep aan?

18. Is griep te voorkomen? Of zijn we daarvoor aangewezen op de griepprik?

19. Ik heb last van klamme, zweterige handen. Is er iets aan te doen?

20. Mijn dokter zegt dat ik allergisch ben voor gluten en dat ik een speciaal dieet moet volgen. Hoe kijk jij er tegenaan?

21. Ik heb last van rusteloze benen, vooral ’s nachts. Onlangs zag ik een advertentie voor Inhibin. Is dat middel een oplossing?

22. Heel af en toe krijg ik last van gevoelig tandvlees. Heeft dat alleen met mondhygiëne te maken? Ik besteed daar nog meer aandacht aan, maar dat lijkt niet te helpen.

23. Is er iets te doen aan oorsuizingen?

24. Ik heb veel last van stress en voel dat ik burn-out riskeer. Ik ben naar de huisarts gegaan en kreeg wat slaap- en kalmeringsmiddelen, maar voel diep van binnen dat die weg verkeerd is. Heb je enig advies voor me?

25. Vertel eens over het reinigen van de organen. Er zijn zo veel kuren. Wat is wijsheid?

26. Ik ben bang dat ik suikerziekte krijg. Moet ik dan m’n hele leven insuline prikken?

27. Kan je mijn huisdier ook testen?

28. Bestaat er zoiets als ‘gezond’ eten?

29. Ik heb met enige regelmaat last van mijn onderrug. Soms ga ik écht ‘door m’n rug’ en ben ik zeker een week helemaal lam van de pijn en het ongemak. De fysiotherapeut zegt dat ik een wervelhernia heb en dat ik het zou moeten laten opereren, maar dat voelt niet goed. Is er wat aan te doen?

30. Ik heb steeds vaker last van migraine. Naast de pijn is het bijzonder ongemakkelijk om steeds uitgeschakeld te zijn. Graag hoor ik wat jij hierover kunt vertellen.

31. Mijn dochter heeft als diagnose de ziekte van Pfeiffer gekregen. Ze heeft steeds koorts en is heel moe en heeft veel andere symptomen. Het blijkt dat ze het gewoon moet uitzieken. Is dat wel juist?

32. Mijn tandarts zegt dat hij niets kan vinden, terwijl ik steeds stekende pijnen in mijn tanden en kiezen heb, alsof er ergens een gaatje zit. De tandarts begint nu te praten over de noodzaak om al mijn tanden te trekken. Weet jij een andere weg?

33. Is er wat te doen aan de jeuk aan m’n anus? Ik heb van alles geprobeerd maar niets lijkt te werken.

34. Zijn er tips die in de richting van problemen wijzen én mogelijke oplossingen bieden? Zoals kramp in de spieren vaak een waarschuwing is van een tekort aan magnesium.

35. Ik (man in de zestig) merk dat ik nu borsten begin te krijgen. Ze voelen hard aan en de tepels zijn gevoelig, soms zelfs pijnlijk. De huisarts noemt het gynecomastie en zegt dat het bij de hormonale veranderingen hoort die bij mijn leeftijd passen en dat ik ermee moet leven. O ja, ik zou een mammogram kunnen laten uitvoeren. Valt er iets te doen?

36. Mijn slaappatroon is een ramp. Heb jij adviezen die me helpen bij mijn nachtrust – met de nadruk op ‘rust’?

37. Na jarenlang last te hebben gehad van galstenen heb ik mijn galblaas laten verwijderen. Alhoewel ik zeker ben opgeknapt (toegenomen energie, spijsvertering werkt weer), lijkt er qua kolieken weinig veranderd te zijn – ik heb inmiddels zeker 7 keer een even pijnlijke koliek gehad. De dokter begrijpt het niet omdat de galblaas er niet meer is. Wat te doen?

38. Wat kan ik doen om restanten van narcose op te ruimen in mijn lichaam na een chirurgische ingreep?

39. Hoewel het lijkt alsof ik griep heb, blijkt dat ik last van parasieten heb. Hoe zit dat?

40. Ik merk dat ik behoorlijke last heb van vieze windjes. Welke stappen kan ik nemen om de winderigheid te doen afnemen?

Een site van WebZenz.