Ervaringen: vervolg Elena P.

“De volgende dag was hij er vlak voor 5 uur ’s middags en hij heeft me 9 witte capsules [taurine] gegeven om te slikken. Gelukkig lukte me dat én ik kon ze binnenhouden.
We zaten te praten een halfuur ‘zodat ze konden beginnen te werken’, zei David.
Intussen legde hij wat ampullen van een homeopathisch middel op tafel en hij begon er 4 te openen en leegden die in een glas. Om half zes moest ik de eerst dosis onder mijn tong houden totdat David de tweede dosis van 4 klaar had en toen mocht ik de eerste dosis doorslikken. In totaal heb ik de inhoud van 12 ampullen eerst onder m’n tong gehouden en daarna weggeslikt.

David is toen vertrokken en ik ben snel terug naar bed gegaan.

Ik heb verrassend prima geslapen en de volgende ochtend voelde ik me uitstekend. Ik had alleen het na-effect van een ‘verkoudheid’ (snotterigheid).

Ik belde David om hem dit te vertellen. Hij was niet verbaasd en legde uit dat het homeopathisch middel zó werkt en dat de ontsteking van het slijmvlies in de neus na zo intens geprikkeld te zijn, nu eenmaal wat tijd kost om zich te herstellen; hij vertelde me om extra omega’s te slikken om het herstel van het slijmvlies te helpen.”
Elena P.

Terug naar Ervaringen >>>

Terug naar Home >>>

Een site van WebZenz.