Ervaringen: vervolg Deborah V.

“Hier wist de doktor geen raad mee en stuurde mij door naar een dermatoloog. Ondertussen waren de plekjes iets afgezwakt en werd ik zo snel als ik binnen was bij de beste man ook weer naar buiten gestuurd. Dit werkt voor mij niet, dacht ik toen.

Via mijn vader heb ik David leren kennen en ik wist dat hij werkte met supplementen en lichaamseigen producten. Hij had mijn vader ook met die werkwijze van zijn ziekte van Lyme afgeholpen. Toen mijn vader de plekjes bij mij zag, schrok hij zo erg dat hij meteen contact met David opnam en ik kon gelijk komen. Via de telefoon had ik al even uitgelegd wat mijn klachten waren en zo kon David zich alvast voorbereiden. Na het testen bleek dat ik parasieten in mijn lichaam had (en gelukkig geen psoriasis waar ik voor vreesde) en kreeg ik een serie supplementen mee naar huis. Na zes weken was er al een verschil te zien, de plekjes waren er nog wel maar veel minder rood en korstachtig. Tijdens het tweede bezoek aan David kwamen we erachter dat ik een virus had en ook hier kreeg ik weer verschillende supplementen voor. Ik ben vier keer bij David geweest en elke keer pasten we de medicatie aan totdat de plekjes verdwenen. Ondertussen had ik zoveel vertrouwen in David gekregen dat ik zelfs mijn blaasontsteking niet met antibiotica heb opgelost maar met colloïdaal zilver. Om het proces af te ronden heb ik op aanraden van David nog zo’n vijf sessies bij een Japanse acupuncturist gehad om mijn energiebanen weer in balans te brengen.

Nu ben ik een jaar verder en alle plekjes zijn verdwenen! Ik heb al bijna een jaar geen blaasontsteking meer gehad en ik heb geleerd dat er buiten de ‘witte jassen’, zoals David de reguliere zorg zo mooi noemt, altijd een alternatieve oplossing is die vaak veel gezonder en persoonlijker is.”
Deborah V.

Terug naar Ervaringen >>>

Terug naar Home >>>

Een site van WebZenz.