Ervaringen: vervolg Ans K.

“Maar ik was snel moe en ik had overgewicht na het stoppen met roken en wat ik dan ook deed, het lukte me niet om af te vallen.

Toeval, géén toeval!
Hoe David in mijn leven kwam, was niets minder dan een aaneenschakeling van wonderbaarlijke onwaarschijnlijkheden – maar toeval bestaat NIET – en ik greep de kans om te kijken of David mij kon helpen. Want mijn vertrouwen in de farmaceutische middelen (wat ik al te vaak meemaak in mijn werk in de zorgsector) was behoorlijk gedaald.

Snelle diagnose
Binnen luttele minuten had David geconstateerd dat de oplossing voor het vochtprobleem een kwestie van de juiste nierondersteuning was. Hij zei dat hij dit al bij de eerste kennismaking van tevoren had geweten. Ik ben daarom begonnen met een specifiek kruidenmengsel uit de traditioneel Westerse geneeskunde om niersteengruis op te lossen en om mijn nieren en urinewegen schoon te maken.

Acute pijn in blaas
Op een later moment in mijn traject van David had ik behoefte om hem ’s avonds te bellen omdat ik enige pijn in mijn blaas had, gekoppeld aan een continue behoefte om te plassen, waarbij ik amper iets uitplaste. David vertelde me om meteen langs te komen en hij heeft me snel getest. Remedie: een eenmalige dosis van 40 capsules van het kruidenmengsel nemen en veel drinken. Binnen minder dan 24 uur was het voorval voorbij en opgelost.

Afvallen: oestrogeen en een specifiek, natuurlijk middel
Wat mijn gewicht betreft: al bij het eerste consult vertelde ik David hierover en hij wist meteen dat ik een bepaald stofje miste in mijn lever om overtollige oestrogeen af te breken. Zo begon ik een kuur met dit natuurlijke middel dat de lever nodig heeft en ja, hoor, binnen de kortste keer begon ik af te vallen. In totaal tot nu toe zo’n 8 kilo binnen zo’n 3 maanden.

Oorzaak van hoge bloeddruk
Wat David verder constateerde, was dat de overtollige oestrogeen, samen met de stuwing veroorzaakt door de niersteengruis, de oorzaak van mijn hoge bloeddruk was. Op een bepaald moment heeft hij mij getest om na te gaan of ik met de Atenolol kon stoppen. Eerst naar 75 mg, dan naar 50 mg en op dit moment gebruik ik nog maar 25 mg en ook hiermee wil ik volledig stoppen; het voelt gewoon niet goed én David heeft bewezen dat het onnodig is.

Restjes van tekenbeet
Tijdens mijn tweede of derde consult liet ik David weten dat ik een tekenbeet bij mijn knie had gehad, die een grote plek had veroorzaakt. Van de huisarts had ik antibiotica gekregen, wat toen niet helemaal oké voelde, maar ik wist op dat moment niet beter. David heeft me getest en geconstateerd dat er nog steeds restjes van de tekenbeet in mijn bloed waren, namelijk parasieteneieren. Hij heeft een combinatie van speciale krachtige, maar natuurlijke middelen voor mij besteld voor een kuur van zo’n 10 dagen. Daarbij heeft David gezegd dat ik hem meteen moest laten weten of ik me grieperig begon te voelen, wat een natuurlijk gevolg kan zijn van het aanpakken van parasieten.

Terug naar normaal
Al met al ben ik een aantal maanden bezig, met twee iets langere consults bij David en twee heel korte, en ladingen capsules… maar ik heb m’n energie in overvloed teruggekregen, ik voel me vitaal en bruis weer… zonder rare transpiratie, met een voor mijn leeftijd en gewicht normale bloeddruk en ja, een gewicht dat ik veel beter onder controle heb.

Aanpassing voeding, vitaliteit terug!
O ja, ook dit nog: David heeft me enorm ondersteund bij het aanpassen van mijn voeding. Ik was er al lang mee bezig, maar zijn inzichten, aanmoediging en duidelijke aandachtspunten hebben me écht geholpen om bijvoorbeeld met varkensvlees te stoppen, om vlees sowieso te minderen, maar dan wel een betere kwaliteit te kopen, om te stoppen met melk, om zuivel hoe dan ook te beperken, en om veel meer (hoogwaardige) groenten te eten. En ik voel me er HEERLIJK bij!”
Ans K.

Terug naar Ervaringen >>>

Terug naar Home >>>

Een site van WebZenz.