Echt op zoek naar diepere oorzaken?

Actuele gezondheidsuitdagingen hebben al te vaak dieperliggende oorzaken.

Voorbeeld:

Joanne heeft al jaren last van hoofdpijn, pijn in haar nek en schouders, en ‘ongemak’ in haar lage rug, gekoppeld aan onrust in haar maagstreek.
Hoewel handelingen zoals chiropractie en andere vormen van lichaamsgerichte therapie duidelijk hielpen alsook de wisselende behoefte aan diverse specifieke supplementen, besloot ik om een trance-sessie met haar te doen.

Tijdens de diepe ontspanning die plaatsvindt, komt het eerste tafereel van omstandigheden, daarna nog een en daarna nog meer. Allemaal omstandigheden uit het verre verleden waarin ze overleed aan ongelukken: als mijnwerker, verlamd door de instorting van de mijn waar hij werkte en uiteindelijk verstikt door het opraken van zuurstof in z’n grot; als officier te paard tijdens een veldslag, gesleurd over de grond met een voet verstrengeld in de stijgbeugel, vertrapt door zijn eigen en andere paarden; als vrouw met kinderen op de vlucht tijdens een pestepidemie, bezweken na het struikelen onder de voeten van de vluchtende massa…

Zo’n sessie, die 30-90 min duurt, geeft veel inzicht in oude oorzaken – maar ook vooruitzicht door het opruimen van cellulaire herinneringen, die tot dat moment de oude pijn blijven creëren.

Terug naar Methodiek >>>

Een site van WebZenz.